Met de Gemeenschap Chemin Neuf naar Portugal voor de Wereldjongerendagen, voorafgegaan door het jongerenfestival ‘Welcome to Paradise’ in Portimao

De Gemeenschap Chemin Neuf organiseert een speciaal jongerenfestival in Portimao, Portugal, in aanloop van de Wereldjongerendagen in Lissabon (24 juli t.e.m. 8 augustus 2023). Je vindt alle info over het jongerenfestival terug op de ‘Welcome to paradise’-website. Vanuit Portimao gaan we allen samen naar de WJD in Lissabon. Als Belgische deelnemer kan je inschrijven via deze pagina.

Festival ‘Welcome to Paradise’: een pre-WJD in Portimao, vanuit België samen met “Church4You”

De Gemeenschap Chemin Neuf in België doet natuurlijk ook mee. Het Belgische Franstalige jongerenpastoraat “Church4You” (5 bisdommen en 7 gemeenschappen) heeft besloten zich aan te sluiten bij “Welcome in Paradise”, het voorprogramma op de WJD van de Gemeenschap Chemin Neuf.

Jongeren tussen 18 en 30 jaar oud, Frans- en Nederlandstalig, uit België worden uitgenodigd om deze twee weken, van 24 juli 2023 tot 8 augustus 2023, met ons mee te maken. De reis wordt georganiseerd door “Church4You”, en de deelnemers worden op basis van hun groep in bussen verdeeld. Als je kiest voor de groep “Chemin Neuf”, hoef je deze groep alleen maar te selecteren in het keuzemenu wanneer je je online inschrijft. De groep “Chemin Neuf” zal bestaan uit zowel Franstaligen als Nederlandstaligen. Om je in te schrijven: klik op bovenvermelde link.